Ejendomsbeskrivelse

 

Arkitekttegnet liebhaveri med enestående udsigt over Roskilde fjord.

 

Denne arkitekttegnede villa er placeret højt i terrænet i anden række til Roskilde fjord og der er derfor, fra såvel den lyse bolig som den ugenerede have, en panoramisk udsigt over vandet blot et stenkast borte. Den idylliske placering til trods, er der alligevel kort afstand til hverdagens fornødenheder.

 

 

Nyd udsigten og nærheden til skoven og vandet.

Fra ejendommen er der udsigt til Kignæs Havn med Nordskoven som grønt bagtæppe og herfra kan man lade blikket følge bådene på fjorden, de altid skiftende farver og vejrforhold over vandet.

Der er ligeledes fornem udsigt til havnens aktiviteter der med kitesurfere, kajakker og ugentlige kapsejladser altid myldrer af liv. Desuden kan man følge med i, hvornår de lokale lystfiskere lander friske fisk, ligesom der er mulighed for at erhverve en bådplads.

Morgendukkerter og vinterbadning kan ske i selskab med ligesindede på havnen, og er man til lange dage på lækker sandstrand, er der blot et kvarters cykeltur til Vester Strand.

 

Tæt på naturen og byen.

Det er ikke uden grund, at Jægerspris kaldes perlen mellem fjordene, for med Roskilde Fjord mod øst og Isefjord i vest er der aldrig langt til skønne naturoplevelser.

Fra ejendommen er der 2 minutters gang til Færgelundens fredskov mod syd, og bag skoven befinder den lokale golfklub sig.

Byen byder foruden Jægerspris slot, De Tre Ege og sine to landskendte ishuse, på gode indkøbsmuligheder i de 4 lokale supermarkeder.

Her er folkeskole og privatskole, gode daginstitutioner og 3 sportshaller. Kort sagt; Jægerspris er en by med sammenhold og et aktivt og engageret forenings og forretningsliv.

 

Arkitekttegnet villa omgivet af ugeneret have.

Villaen er opført i 1990 i samarbejde med Jens Skak og Arkitektfirmaet Mogens Christiansen ApS.

 Udefra præsenterer den sig i et moderne arkitektonisk formsprog med rene horisontale linjer, skæve vinkler og store arkitekttagrender som overgang mellem de forskudte tagflader og hvidmalede træfacader.

 

Den 731 m2 store grund er velbeplantet og flot opvokset med bl.a. store rododendron, og således dejligt afskærmet så udelivet og udsigten kan nydes helt privat.

 

 

 

 

De 60 m2 nyopførte terrasser i Ipe` og Jatopa fordelt på morgenterrasse mod syd og stor terrasse mod nord og vest, fungerer som en naturlig forlængelse af indendørsarealerne.

 

Om aftenen vil man nyde den fornemme udendørsbelysning på terrasser og havegange.

 

 

 

 

 

Lys bolig med blikket mod vandet.

Plantegning

Boligens veldisponerede 125 m2 er fordelt på ét forskudt plan med stue, stort køkken-alrum, 2 værelser, bad, bryggers og entre. Hertil et praktisk lille loftrum over entre og bad der sammen med de indbyggede skabe i værelser og bryggers opfylder behovet for skabsplads.

 

 

Fra alle boligens rum er der via glasdøre udgang til det fri, der sammen med de store vinduespartier, de høje skrånende lofter og lyse materialevalg, medvirker til en lys, transparent og befriende rumfornemmelse.

 

 

I køkken – alrummet inviterer glaskarnappen både dagslys og fjordudsigt helt ind i boligen.

Det stilrene HTH køkken har massiv bøgebordplade og låger i eksklusivt laminat med massive bøgekanter. Muret kogeø med stor Siemens induktionskogeplade og indbyggede vitrineskabe.

 

Gulvet i både køkken – alrummet og den tilstødende stue, er belagt med brede fyrreplanker fra Trip Trap og i stuen suppleres den behagelige stemning af en brændeovn.

 

 

 

Badeværelse med lyse fliser til loft og stor bruseniche. Bademøblement med to håndvaske, toilet og bidet i Ifø` Sign.

 

 

 

 

 

 

 

Boligen fuldendes af en fin entre med indbyggede spot og et praktisk bryggers med udgang til det fri.

 

 

 

Det er med andre ord egoistisk liebhaveri i lyse arkitekttegnede rammer der møder dig på Hovedgaden 158.

 

 

Se alle billeder i galleriet.

 

Afstande:

Daglig indkøb 1,7 km.

Offentlig transport 100 m.

S-tog Frederikssund 6 km.

Sillebroen indkøbscenter 6 km.

Rådhuspladsen København 49 km.

Skov 100 m.

Vand 50 m.

Badestrand 3 km.

Ny fjordforbindelse forventes færdig 2019 hvilket vil afkorte transporttiden mod København

væsentligt.